Κατηγορία προϊόντων

Επικοινωνήστε μαζί μας

Shandong Renfeng Ειδικά Υλικά Co, Ltd

Προσθήκη: No.1 Renfeng Road, Qifeng, Huantai, Zibo, Shandong, Κίνα 256407

Tel: 86-533-8690983 / 8688836

Φαξ: 86-533-8690158

Email: zpf@sdrenfeng.com

wzy@sdrenfeng.com

Web: www.sdrenfeng.com/EIndex.asp

Κύκλος αλλαγής μέσων φίλτρου καυσίμου

- Jun 13, 2017 -

Κύκλος αλλαγής μέσων φίλτρου καυσίμου

Τα φίλτρα καυσίμου συνιστώνται για κάθε αντικατάσταση των 10.000 χιλιομέτρων, το δεξαμενόπλοιο ενσωματωμένο φίλτρο λαδιού αντικαθιστά αριθμό εκατομμυρίων χιλιομέτρων. Μπορεί να υπάρχει μικρή διαφορά στον κύκλο συντήρησης μεταξύ διαφορετικών μοντέλων.

Μεγάλη συντήρηση, φίλτρα καυσίμου γενικά και λάδι, φίλτρο μηχανής, φιλτράρισμα αέρα ταυτόχρονα. Η τοποθέτηση και η αντικατάσταση του φίλτρου αερίου είναι πιο περίπλοκη, δεν είναι εύκολη η λειτουργία hands-on, πρέπει να τεθούν σε λειτουργία από τους επαγγελματίες χειριστές για εγκατάσταση.

Η ανάγκη αντικατάστασης του μέσου φίλτρου καυσίμου

Το φίλτρο καυσίμου Medias μπορεί να χωριστεί σε φίλτρα βενζίνης και φίλτρα ντίζελ ανάλογα με τα καύσιμα, η κύρια χρήση των εγχώριων οχημάτων είναι φίλτρα βενζίνης, διήθηση βενζίνης και δεξαμενή πετρελαίου ενσωματωμένο και εξωτερικό.

Με τη χρήση της ηλικίας των οχημάτων, η αύξηση των διανυθέντων χιλιομέτρων, η μακροπρόθεσμη εργασία για τα φίλτρα καυσίμου, για να φτάσει σε ένα συγκεκριμένο κύκλο ζωής, θα οδηγήσει στην ταχύτητα του αυτοκινήτου, στην κατανάλωση καυσίμου, στην αύξηση του θορύβου, στην απόδοση ελέγχου κ.ο.κ.

Υποδείξεις επιλογής μέσου φίλτρου καυσίμου

1, η αγορά των αγαθών πριν, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τα μοντέλα αυτοκινήτων, μετατόπιση και άλλες πληροφορίες για να βεβαιωθείτε ότι το σωστό μοντέλο για να αγοράσετε αξεσουάρ. Μπορείτε να ελέγξετε το εγχειρίδιο συντήρησης του αυτοκινήτου, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε σύμφωνα με τη λειτουργία "Self-Service συντήρησης" δικτύου χωρίς προβλήματα.

2, Μέσα φίλτρου καυσίμου στη μεγάλη συντήρηση, γενική και λάδι, μηχανή διήθηση, φιλτράρισμα αέρα ταυτόχρονα.

3, η επιλογή των φίλτρων καυσίμου υψηλής ποιότητας, τα κακή ποιότητα φίλτρων καυσίμου οδηγούν συχνά σε ανεπαρκή τροφοδοσία καυσίμου, έλλειψη ισχύος αυτοκινήτου ή ακόμα και φλόγα. Οι ακαθαρσίες δεν φιλτράρονται, ενώ το σύστημα ψεκασμού καυσίμου και λαδιού θα διαρρέει επίσης.

4, όταν η αισθητική ταχύτητα είναι προφανώς μειωμένη, η επιτάχυνση του κινητήρα είναι κακή, το αυτοκίνητο δεν μπορεί να ταξιδέψει, είναι απαραίτητο να σκεφτεί κανείς ότι τα φίλτρα καυσίμου ενδέχεται να έχουν μπλοκαριστεί, την ανάγκη έγκαιρης επιθεώρησης.


Related Products